Χωρίς κόσμο στην Ευρώπη Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας!

Χθεσινοβραδινή (9/7) ανακοίνωση της UEFA σχετικά με τις έδρες του Champions και Europa League της φετινής περιόδου, περιλάμβανε απόφαση και για τα προκριματικά της νέας σεζόν, που μας αφορά ως χώρα άμεσα, αφού εκεί θα αγωνιστούν Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας.

Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρεται πως το κεκλεισμένων των θυρών αφορά τόσο στους αγώνες που θα διεξαχθούν για αυτή τη σεζόν αλλά και για τα προκριματικά της επόμενης. Η απόφαση αυτή πάρθηκε για λόγους fair play σημειώνεται, καθώς τα παιχνίδια θα είναι μονά, στην έδρα μίας εκ των δύο ομάδων.

Συνεπώς και οι τέσσερις ομάδες μας που θα παίξουν στην Ευρώπη, θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο στις εξέδρες στα προκριματικά. Δεν ξεκαθαρίστηκε τι θα ισχύσει στα πλέι οφ του Champions League, που θα είναι διπλοί αγώνες. Θυμίζουμε πως η Ομόνοια θα ξεκινήσει από τον Α’ προκριματικό γύρο του Champions League (ίσως από τον Β’), οι ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας στον αντίστοιχο γύρο του Europa League, ενώ η Ανόρθωση από τον Β’ προκριματικό του Europa League.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy