Η Τούνι μιλάει για τα ροζ βίντεο της που διέρρευσαν (video)

Η Ιωάννα Τούνη απαντάει για τα ροζ video που έχουν διαρρεύσει και την ανάγκασαν να καταφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouΤube, η Ιωάννα Τούνη «έσπασε» τη σιωπή της τόσο για τον χωρισμό της από τον εννέα μηνών σύντροφό της Χρήστο Τσεβρεντζή όσο και για την κυκλοφορία κάποιων ροζ βίντεο που ανέβηκαν στο PornHub, χωρίς την άδειά της. Νωρίτερα σήμερα μάλιστα, η ξανθιά καλλονή είχε ενημερώσει τους θαυμαστές της για το βίντεο που θα αναρτούσε σήμερα το μεσημέρι και θα εξηγούσε τα πάντα.

«Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και «αναγκάζομαι» να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι.  Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου….» έγραψε στο κανάλι της στο Youtube αναφέροντας ότι περιμένει τις σκέψεις και τα σχόλια των θαυμαστών της.

Όσον αφορά το ροζ βίντεο, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια εν αγνοία της. Σσυγκεκριμένα ήταν ένας καλός της φίλος, τον οποίο γνώριζε από τα 18 της και ένα βράδυ που είχαν πιει, έγινε κάτι μεταξύ τους. Ο συγκεκριμένος άντρας την τράβηξε φωτογραφίες γυμνή στο αμάξι, χωρίς να έχει επίγνωση η ίδια. Πριν λίγες εβδομάδες, κάποιος ανέσυρε αυτά τα βίντεο, με συνέπεια να τα δει ο σύντροφος της και να χωρίσουν.

Μιλώντας μάλιστα για το βίντεο, η Ιωάννα Τούνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε κλάματα. «Είναι πολύ άσχημο που ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουν να διασύρουν κάποιον έτσι. Έχω δεχτεί ξεφτυλιστικά μηνύματα. Πώς γίνεται να στέλνουν τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα; Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση. Να προσέχετε με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω αυτό το θέμα».

Reader.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy