Έριξε 5άρα η Σίτι στην Νιουκάστλ

Δύο ασίστ, ένα απευθείας φάουλ και η αστείρευτη ενέργεια σε ένα τελειωμένο ματς από το 20’ έγραψαν μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις του Νταβίδ Σίλβα με τη Σίτι κόντρα στη Νιουκάστλ (5-0), αποδεικνύοντας πόσο θα λείψει από το «Etihad».

Δέκα χρόνια είναι σταθερά εκεί. Ανάμεσα στο «8», στο «10» και στις πτέρυγες, να κόβει και να ράβει, να δημιουργεί ακατάπαυστα, να είναι ο ζωτικός πυρήνας του παιχνιδιού της Μάντσεστερ Σίτι. Μπορεί να βρίσκεται στα 34 του, να έχει ανακοινώσει από καιρό πως αυτή είναι η τελευταία σεζόν του στο Μάντσεστερ, αλλά αυτό δεν αποτρέπει τον Νταβίδ Σίλβα να χαρίζει στη Σίτι μέχρι τελικής πτώσεως αυτό για το οποίο ξεχωρίζει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το 21’, ο αρχηγός των Πολιτών δεν έπαψε ούτε λεπτό να δρα στη μεσοεπιθετική γραμμή της και ο τελικός απολογισμός των δύο ασίστ και του γκολ με απευθείας φάουλ κόντρα στη Νιούκαστλ (5-0), πιστοποιούν απλά με αριθμούς πόσο θα λείψει από το «Etihad» όταν φτάσει το φινάλε της σεζόν.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Ζιντσένκο, Οταμέντο, Στόουνς, Κανσέλο (46’ Γουόκερ), Ρόδρι (46’ Γκουντογκάν), Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Φόντεν (61’ Μπερνάρντο Σίλβα), Μάχρεζ (75’ Ντόιλ), Ζέσους (61’ Στέρλινγκ)

Νιούκαστλ (Στιβ Μπρους): Γιέντλιν, Κραφτ, Σερ, Φερνάντες, Ρόουζ, Σέλβεϊ (67’ Λόνγκσταφ), Μπενταλέμπ, Λαζάρο (67’ Μανκίγιο), Ρίτσι, Ζοέλιντον (67’ Γκέιλ).

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy