Ένταση στην Γ.Σ του Ερασιτέχνη, πέταξαν μπύρα(pic) !

Την ώρα που ο Στέφανος Αυγουλέας διάβαζε την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού γιούχαραν, δεν του επέτρεπαν να ολοκληρώσει ενώ ένας από αυτούς πέταξε μπουκάλι μπύρας!

Στην έναρξη της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο απερχόμενος αντιπρόεδρος, Στέφανος Αυγουλέας, διάβασε την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος αποχωρεί από την ηγεσία του Α.Ο!

Την στιγμή που διάβαζε το σημείο της αναφοράς του Γιαννακόπουλου για ένα κομμάτι της Θύρας 13, οι οργανωμένοι οπαδοί που δίνουν το παρών στις κερκίδες την Λεωφόρου, ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες, δεν του επέτρεπαν να ολοκληρώσει, φώναξαν το σύνθημα «ΠΑΟ, θρησκεία, θύρα 13» ενώ ένας από αυτούς πέταξε ένα μπουκάλι μπύρα προς το προεδρείο της Γ.Σ, το οποίο ευτυχώς δεν βρήκε στόχο.

Μετά από την μικρή αυτή ένταση, ο Αυγουλέας ολοκλήρωσε την ανάγνωση της ανακοίνωσης ενώ στην συνέχεια έκανε έναν αγωνιστικό απολογισμό των αθλημάτων του Παναθηναϊκού την τελευταία διετία.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy