Παφιακό και Μακάρειο βάζουν STOP στο VAR!

Σ΄ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ προέβηκε σήμερα(6/7) η ιστοσελίδα 24sports.com.cy σχετικά με τον φωτισμό σε δύο γήπεδα, Παφιακό και Μακάρειο που δυσκολεύουν τη χρήση του VAR στο νέο πρωτάθλημα.

Δείτε το δημοσίευμα:

Είναι γνωστό το θέμα που αντιμετωπίζουν με τον φωτισμό το Μακάρειο και το Παφιακό στάδιο, αναφορικά με την σωστή λειτουργία του VAR. Συγκεκριμένα, ο φωτισμός πρέπει να είναι πάνω από 800 LUX, καθώς οι αγώνες θα μεταδίδονται σε υψηλή ευκρίνεια, κάτι που κάνει την χρήση του VAR καλύτερη.

Τα συγκεκριμένα γήπεδα είναι υπό την διαχείριση του ΚΟΑ και γι’ αυτό η ΚΟΠ απέστειλε επιστολή προς τον οργανισμό, έτσι ώστε να γίνουν κάποια έργα βελτίωσης του φωτισμού.

Όπως πληροφορείτε η ιστοσελίδα μας, η απάντηση του ΚΟΑ ήταν αρνητική και μάλιστα ανάφερε στην ΚΟΠ και κατ’ επέκταση στα σωματεία που θα χρησιμοποιούν τα στάδια, όπως τα φτιάξουν μόνοι τους, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια από το κράτος.

Να σημειώσουμε ότι η επιστολή του ΚΟΑ, προς την ΚΟΠ και τα σωματεία, δεν αναφέρεται μόνο για τον φωτισμό, αλλά και για οποιαδήποτε έργα πρέπει να γίνουν. Είναι αντιληπτό ότι με αυτή την εξέλιξη δημιουργείται ένα μεγάλο θέμα για την σωστή λειτουργία του VAR και όχι μόνο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy