Οριστικό «ναυάγιο» στην πώληση του Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν

Ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αΐν καθώς «ναυάγησε» οριστικά η μεταγραφή του στην ομάδα από το Άμπου Ντάμπι και ο παίκτης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Αλ Αΐν δεν απάντησε στο τελεσίγραφο της ΠΑΕ Άρης, ούτε τήρησε επίσης την προφορική συμφωνία της με τον Γιάννη Φετφατζίδη κι έτσι η μεταγραφή του έμπειρου ποδοσφαιριστή (οριστικά) χάλασε. Η ομάδα από τα Εμιράτα άλλαξε αρκετούς από τους όρους της συμφωνίας τόσο με την ΠΑΕ Άρης όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Σε ότι αφορά τη συμφωνία με τους «κίτρινους», αυτή προέβλεπε την εφάπαξ καταβολή των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ με την υπογραφή του συμφωνητικού μεταγραφής του παίκτη. Όταν όμως έφτασε η ώρα των υπογραφών, η Αλ Αΐν δεν έδινε περισσότερα από 700-750 χιλιάδες ευρώ.

Πέραν όμως της αθέτησης της συμφωνίας με τους «κίτρινους», το ίδιο έγινε και στην αντίστοιχη με τον ποδοσφαιριστή. Η βασική διαφωνία είχε να κάνει με το γεγονός ότι η Αλ Αΐν ζήτησε από τον Φετφατζίδη να υπογράψει ότι η ίδια δεν θα έφερε την παραμικρή ευθύνη στο ενδεχόμενο επιβολής επιπλέον φορολογίας του συμβολαίου. Δεδομένου της ύπαρξης του σεναρίου αύξησης της φορολογίας, ο έμπειρος επιθετικός αρνήθηκε να υπογράψει το συμβόλαιο λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη κι άλλες διαφορές (σε σχέση με την αρχική συμφωνία) τόσο στον τρόπο καταβολής των χρημάτων όσο και σε άλλους όρους του συμβολαίου.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη εντός των επόμενων ωρών, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή στον εντός έδρας αγώνα (8/7, 19:15) με τον Ολυμπιακό. Δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ στον τελευταίο αγώνα των Playoffs απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 19 του μήνα, καθώς μία μέρα νωρίτερα θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy