“Έχει συμπληρωθεί το ρόστερ στο 85%”(ηχητικό)

Τρέχει ο προγραμματισμός της Νέας Σαλαμίνας και την ίδια ώρα ξεκίνησε και η προετοιμασία. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον Κονφέι: «Έχουμε πραγματοποιήσει ακόμη μια μεταγραφή. Ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Μας αφήνει ευχαριστημένους και συνεχίζεται ο προγραμματισμό την ίδια ώρα με την προετοιμασία. Ψάχνουμε για επιθετικό και ακραίο επιθετικό. Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη αν και ο τεχνικός της ομάδα θέλει να τελειώσει το ρόστερ όσο το δυνατό πιο γρήγορα για να τους έχει στην προετοιμασία. Έχει συμπληρωθεί το ρόστερ στο 85%».

Για την Γαλλική αγορά: «Άρεσαν οι δυο ποδοσφαιριστές και αποκτήθηκαν. Ο Κονφέι είναι σε πολύ καλή ηλικία στα 24 του χρόνια, αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας και μετρά και 30 συμμετοχές στην Α’ Εθνική της Γαλλίας, πρωτάθλημα πολύ καλύτερο απ’ το δικό μας».

Για τους νεαρούς: «Γίνεται μεγάλη προώθηση των ποδοσφαιριστών που προέρχονται απ’ τις ακαδημίες της ομάδας. Γίνεται αξιολόγηση για όλος τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε και ποδοσφαιριστές 16-17 χρονών που συμμετέχουν στην προετοιμασία και αυτό είναι σημαντικό και μια μεγάλη εμπειρία γι’ αυτούς».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy