Τρείς μεταγραφές και μια ανανέωση για την ΑΜΑΘΟΥΣ (pic)

Τρείς μεταγραφές και μια ανανέωση για την ΑΜΑΘΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΤΥΧΩΝΑ.

Η ανακοίνωση:

3 Μεταγραφές και 1 ανανέωση

Ακόμη μια τετραπλή ,αυτή την φορά, επιτυχία από το Σωματείο μας. Ακόμα τέσσερις παίχτες υπέγραψαν σήμερα με την ομάδα μας, τρεις μεταγραφές και μια ανανέωση.

Αρχίζοντας με την πρώτη μεταγραφή, τον Ραφαηλ Γεωργιου 20 χρονών που αγωνίζεται στην θέση του Κεντρικου αμυντικού. Ο Ραφαήλ αγωνίστηκε στην ΑΕΖ και 6 χρόνια στον Αρη Λεμεσού.

Δεύτερη μεταγραφή ο Αδάμος Γιασμίν 20 χρονών Αριστερό Μπακ. Ξεκίνησε από την ακαδημία της ΑΕΖ Ζακακιου και στην συνέχεια κατέληξε να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα, με 7 συμμετοχές σαν αλλαγή.

Τρίτη μεταγραφή είναι ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Λύσανδρος Ιωάννου.Ο Λύσανδρος αγωνίζεται και στην θέση του μεσοεπιθετικού. Ο 24χρονος ξεκίνησε από την ακαδημία του AΠOΛΛΩNA ΛEMEΣOY και στην συνέχεια αγωνίστηκε στους U21 της KAPMIΩTIΣΣAΣ ΠANΩ ΠOΛEMIΔIΩN και είχε και 3 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της KAPMIΩTIΣΣAΣ ΠANΩ ΠOΛEMIΔIΩN στην 2H κατηγορία. Η επόμενη ομάδα ήταν η AΠEA AKPΩTHPIOY

Ο Θεόδωρος Κανέτης ανανέωσε και θα παραμένει στο ρόστερ της ομάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά. Ο Θεόδωρος αγωνίζεται σαν αμυντικός.

#Ρ_Γεωργίου : Ειμαι πολυ χαρουμενος που θα αγωνιζομαι με αυτη την ομαδα φετος. Θελω να ευχαριστησω τοσο τον προπονητη οσο και το συμβουλιο για την εμπιστοσυνη που μου εδειξαν για να πετυχουμε ολοι μαζι τον στοχο της ομαδας που δεν ειναι αλλος απο την ανοδο.

#Α_Γιασμιν:’ Ειμαι χαρούμενος για την συνεργασία μου με την Άμαθους Άγιου Τύχωνα . Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη του κυρίου Τράττου ”

#Λ_Ιωάννου: Είναι μεγάλη μου χαρά που θα αγωνίζομαι στην ομάδα της Αμαθους Αγίου Τύχωνα στην Φετινή Σεζόν. Ήρθα για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Εγώ από πλευράς μου θα δώσω τον καλύτερο μου ευατό με σκληρή δουλεία και αγωνιστηκότητα στο γήπεδο. Ευχαριστώ τον προπονητή Κ. Στέλιο Τράττο και την Διοίκηση που με εμπιστέυτηκαν.

#Θ_Καννέτης: Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η ομάδα έχει νέο φιλόδοξο προπονητή και νέους ανθρώπους στην Διοίκηση με στόχους. Εύχομαι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για την νέα χρονιά.

Η Διοίκηση της ομάδας μας εύχεται καλή τύχη και στους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy