Στον αέρα η μεταγραφή του Φετφατζίδης στην Αλ Αΐν

Η Αλ Αΐν άλλαξε τους όρους καταβολής των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Γιάννη Φετφατζίδη κι έτσι η μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού βρίσκεται στον αέρα!

Σήμερα (5/7) επρόκειτο να επικυρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν αντί του ποσού των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένων των συμφωνηθέντων μπόνους). Για την ακρίβεια, η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι περίμενε την επιστροφή μέλους της βασιλικής οικογένειας αλλά και βασικού χρηματοδότη της ομάδας ούτως ώστε να υπογράψει το συμφωνητικό και παράλληλα τους όρους καταβολής των χρημάτων.

Ευθύς εξαρχής, η ΠΑΕ Άρης είχε ξεκαθαρίσει ότι τα 1.7 εκατομμύρια ευρώ θα έπρεπε να καταβληθούν με την υπογραφή των συμβολαίων. Σε αυτό μάλιστα είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.

Ωστόσο, στις σημερινές (5/7) επαφές μεταξύ των ανθρώπων του Άρη με τους επιτελείς της Αλ Αΐν, οι τελευταίοι άλλαξαν τους όρους καταβολής των χρημάτων.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι το ποσό που έδιναν ως προκαταβολή ήταν αρκετά μικρό σε σχέση με το συνολικό κόστος της μεταγραφής και πλέον το deal είναι στον αέρα. Κι αυτό διότι οΆρης επιμένει να τηρηθεί η αρχική συμφωνία καθώς στο τελευταίο διάστημα παρατηρείται καθυστέρηση πληρωμών από ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Γίνεται αντιληπτό ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν σκοπό να υποχωρήσουν, επιμένουν για την καταβολή του συνόλου του ποσού που συμφωνήθηκε και μένει να φανεί αν η Αλ Αΐν θα τηρήσει την αρχική συμφωνία.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy