Λεκλέρ: “Τεράστια έκπληξη η δεύτερη θέση μου”

O Σαρλ Λεκλέρ παραδέχθηκε ότι χρειάστηκε να γίνουν πράγματα και θαύματα για να τερματίσει δεύτερος, ενώ εκτίμησε ότι θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να καλύψει η Ferrari τη διαφορά που έχει από τις κορυφαίες ομάδες της Formula 1 αυτή τη στιγμή.

Με άνθρωπο που έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε και πορτοφόλι έμοιαζε ο Σαρλ Λεκλέρ μετά το τέλος του Γκραν Πρι Αυστρίας, όπου κατέλαβε τελικά τη δεύτερη θέση. Για να γίνει αυτό εφικτό χρειάστηκε να τιμωρηθεί μεταξύ άλλων ο Λιούις Χάμιλτον, αλλά και να αποχωρήσουν άλλοι οδηγοί που βρίσκονταν μπροστά του όπως οι Φερστάπεν και Άλμπον. Ο Μονεγάσκος δεν έκρυψε τα λόγια του και ήταν απολύτως ειλικρινής στις δηλώσεις του λέγοντας ότι «δεν το περίμενα ούτε εγώ. Είναι τεράστια έκπληξη η δεύτερη θέση μου, θετική έκπληξη όμως. Εγιναν τα πάντα στον αγώνα για να φτάσω μέχρι εδώ, ποινές, διάφορες φάσεις με το αυτοκίνητο ασφαλείας, κ.ά. Εννοείται ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση».

Πολύ πίσω η Ferrari

Ο 22χρονος οδηγός της Ferrari έδειχνε προβληματισμένος με την απόδοση των κόκκινων μονοθεσίων. «Είμαστε πολύ μακριά από την κορυφή. Πρέπει να την πλησιάσουμε και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε, χρειάζεται όμως πολύς χρόνος», ανέφερε ο Λεκλέρ.

Ο νεαρός οδηγός αναφέρθηκε και σε διάφορα κομβικά σημεία του αγώνα στο Σπίλμπεργκ αποκαλύπτοντας ότι «είχα πρόβλημα μετά την αποχώρηση του αυτοκινήτου ασφαλείας. Ήθελα να γίνω επιθετικότερος, όμως δεν μπορούσα γιατί δεν είχα την απαιτούμενη ισχύ. Σίγουρα επωφελήθηκα από τα προβλήματα του Λάντο Νόρις και του Πέρεθ».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy