Λίβερπουλ: Εξαντλήθηκαν 1,7 εκατομμύρια φανέλες, περιμένει νέες παραλαβές!

Ο κόσμος της Λίβερπουλ θεωρεί τη φανέλα του 2020 συλλεκτική από τη στιγμή που κατακτήθηκε το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια και εξαφανίστηκαν 1,7 εκατομμύρια εμφανίσεις!

Εδώ και περίπου 1,5 εβδομάδα, οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ είναι οι νέοι Πρωταθλητές Αγγλίας, φτάνοντας και καταλαμβάνοντας την κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια.

Ο κόσμος της Λίβερπουλ το πανηγύρισε έξαλλα έπειτα από το 2-1 της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι, ο Κλοπ και οι παίκτες του πέρασαν αρκετές νύχτες πίνοντας και διασκεδάζοντας και η προσγείωση ήταν κάπως άτσαλη με το 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι οπαδοί του συλλόγου του λιμανιού θέλησαν να προμηθευτούν τις ρέπλικα εμφανίσεις της ομάδας για τη φετινή σεζόν και εξάντλησαν 1,7 εκατομμύρια κομμάτια, με την ομάδα να ζητάει και να περιμένει νέες παραλαβές από την New Balance το προσεχές διάστημα, αφού ακόμα υπάρχει ζήτηση!

 

gazzetta.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy