Στο νοσοκομείο γυναίκα που τσιμπήθηκε από δράκαινα στη Λεμεσό – Άλλες τρεις σωτήριες επεμβάσεις

Σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις ανταποκρίθηκαν σήμερα, Σάββατο (4/7), οι Ναυαγοσώστες της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τη Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε έναντι debenhams η ώρα 11.00 το πρωί όπου 25χρονος από Ρωσία παρουσίασε συμπτώματα με ταχυπαλμία άνω των 180 και πολύ υψηλή αρτηριακή πίεση. Ναυαγοσώστες κάλεσαν το ασθενοφόρο όπου και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στην δεύτερη περίπτωση, στη περιοχή La Isla , ώρα 17.00 το απόγευμα, δύο άνδρες 45 και 46 ετών από Κύπρο κινδύνευσαν με πνιγμό στην προσπάθεια του ενός να βοηθήσει τον άλλον. Άμεσα οι Ναυαγοσώστες της περιοχής ανταποκρίθηκαν και μετέφεραν και τους δύο με ασφάλεια στην ακτή .

Στην τρίτη περίπτωση, έναντι Δημοσίου ζωολογικού κήπου, η ώρα 15.15 επίσης το απόγευμα, οι ναυαγοσώστες απέτρεψαν τα χειρότερα όταν άνδρας 26 ετών από Αίγυπτο κινδύνευε με πνιγμό. Άμεσα ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες και με την βοήθεια και του διπλανού σημείου το οποίο διαθέτει Jet ski τον μετέφεραν στην ακτή με ασφάλεια.

Στην τέταρτη περίπτωση , περιοχή Governors Beach, γυναίκα 36 ετών από Κύπρο κινδύνευσε με αναφυλακτικό σοκ μετά από τσίμπημα δράκαινας. Έγινε χορήγηση Οξυγόνου και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy