Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πάρτυ κόντρα στην Μπόρνμουθ

«Πάρτι» έκανε στο Ολντ Τράφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε με 5-2 της Μπόρνμουθ. Τρίτη θέση με το 100 γκολ του Βάρντι για την Λέστερ (2-0 την Πάλας).

Η Γιουνάιτεντ ήταν αρκετά ανώτερη από τη φιλοξενούμενη Μπόρνμουθ, ωστόσο τα «κεράσια» ήταν αυτά που άνοιξαν το σκορ στο Ολντ Τράφορντ. Στο 15′ ο Στάνισλας με τρομερή προσπάθεια… ρεζίλεψε τον Μαγκουάιρ και νίκησε τον Ντε Χέα για το 0-1.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβασαν περισσότερο το ρυθμό τους και ουσιαστικά καθάρισαν τη νίκη πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Γκρίνγουντ με οβίδα ισοφάρισε (29′), ο Ράσφορντ έδωσε προβάδισμα 2-1 έξι λεπτά μετά, ενώ ο Μαρσιάλ πέτυχε το… κερασάκι στην τούρτα με τρομερό σουτ εκτός έδρας (45+2′).

Μάλιστα Μαρσιάλ και Ράσφορντ είναι οι πρώτοι παίκτες της Γιουνάιτεντ που πετυχαίνουν 20+ γκολ σε μια σεζόν μετά το 2011.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος η Μπόρνμουθ μείωσε, όμως σε 5′ οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα με τους Γκρίνγουντ (54′) και Φερνάντες (59′). ‘Ετσι η Γιουνάιτεντ ανέβηκε στην 4η θέση με παιχνίδι περισσότερο από την Τσέλσι, ενώ η Μπόρνμουθ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξαγόταν την ίδια ώρα, η Λέστερ επικράτησε με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας, με τον Βάρντι να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει τα 101 στο πρωτάθλημα με τις «αλεπούδες», με τον Ιχεανάτσο να είναι αυτός που άνοιξε το σκορ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Λέστερ παρέμεινε στην 3η θέση και σε απόσταση ασφαλείας για να βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν.

 

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy