Νέα κρούσματα στην Κύπρο: Ποδοσφαιριστής και υπάλληλοι εταιρείας

Μετά από ημέρες μηδενικών κρουσμάτων, σήμερα, εντοπίστηκαν τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού.

Σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, από σύνολο 1,699 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 3 κρούσματα του ιού SARS-CoV-2 για σήμερα Σάββατο (4/7).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα άτομο είναι ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα από το σωματείο. Παρόλο που υποβλήθηκε στην εξέταση με ιδιωτική πρωτοβουλία της ομάδας, έχει ιστορικό ταξιδιού, αφού έφτασε από τη Σερβία πριν από τρεις ημέρες.

Τα άλλα δύο άτομα υποβλήθηκαν σε εξέταση ιδιωτικά με πρωτοβουλία της εταιρείας που τους εργοδοτεί, σε συνέχεια εντοπισμού 2 θετικών ατόμων που εργάζονται μαζί τους και ανακοινώθηκαν στις 29 και 30 Ιουνίου (πρόκειται για το άτομο που είχε έρθει από τις ΗΠΑ στις 29/6 και το άτομο που ήταν θετικό ως επαφή του στις 30/6). Συνεπώς, θεωρούνται επαφές των άλλων 2.

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση τα σημερινά τρία νέα κρούσματα, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Κύπρο, ανέρχεται στα 1003.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy