Καταγγέλθηκαν 10 υποστατικά για μη τήρηση μέτρων

Στο πλαίσιο των ενεργειών της Αστυνομίας για πάταξη φαινομένων οχληρίας, παραβατικότητας, καθώς επίσης και της πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων, διενεργήθηκαν χθες οργανωμένες επιχειρήσεις σε όλες τις πόλεις.

Όσον αφορά τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο, κατά τη χθεσινή μέρα (3-4/7/2020) έγιναν 487 έλεγχοι με 10 καταγγελίες υποστατικών.

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πρόληψη και πάταξη κάθε μορφής παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, καθώς επίσης και στον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κατά τις επιχειρήσεις, προέκυψαν πέραν των 150 καταγγελιών για διάφορες τροχαίες παραβάσεις, από τις οποίες οι 43 αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και άλλες 29 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. Από τους πιο πάνω έλεγχους, κατακρατήθηκαν επίσης 2 αυτοκίνητα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy