Στο Προεδρικό οι Επιδημιολόγοι – Επί τάπητος το άνοιγμα Κύπρου σε Βρετανούς

Σύσκεψη με την Επιστημονική Ομάδα θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 09:30 το πρωί, για την αξιολόγηση των δεδομένων, όπως διαμορφώνονται, στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης άρσης των περιοριστικών μέτρων, που λήφθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Θα αξιολογηθεί το θέμα της χαλάρωσης πτήσεων και το θέμα της κατηγοριοποίησης των χωρών. Θα συζητηθεί και το θέμα, που αφορά τους επισκέπτες από τη Βρετανία.
Όλα δείχνουν ότι θα δοθεί το πράσινο φως για άνοιγμα της τουριστικής αγοράς με τη Βρετανία στα μέσα ή το τέλος του Ιουλίου, καθώς η επιδημιολογική καμπύλη στη χώρα έχει κατιούσα, φθίνουσα πορεία.

 

Δεν ισχύει, όμως το ίδιο και για την άλλη παραδοσιακή αγορά της Κύπρου, τη Ρωσία, όπου η επιδημιολογική κατάσταση είναι σε καλπάζουσα μορφή και βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με την Αμερική, τη Βραζιλία και την Τουρκία.
Επιπλέον, θα συζητηθεί το πλάνο χαλάρωσης περαιτέρω μέτρων σε σχέση με συναυλίες και θέατρα σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy