Σέργιος Σεργίου Ε.Τ ΑΕΠΠ: “Ευελπιστώ ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή”

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας της ΑΕΠ Πολεμιδιών, η οποία φέτος ετοιμάζεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ με μεγάλο στόχο την άνοδο στην Γ΄κατηγορία.

Ήδη η ομάδα των Πολεμιδιών προχώρησε σε αρκετές μεταγραφές ποδοσφαιριστών αλλά και ανανεώσεις έτσι ώστε να εμφανιστεί πανίσχυρη στο νέο πρωτάθλημα.

Πάμε να δούμε τι μας ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΠΠ, Σέργιος Σεργίου:

Κύριε Σεργίου, η ομάδα σας φέτος έκανε πολλές και ποιοτικές μεταγραφές. Ποιος είναι ο στόχος της χρονιάς;

Η ομάδα μας έκανε φέτος αρκετές μεταγραφές με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν στους στόχους μας. Ο στόχος φέτος είναι η ομάδα να βρίσκεται στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας και γιατί όχι να κερδίσουμε την άνοδο μας στην Γ΄κατηγορία.

Το οικονομικό είναι ένα πρόβλημα που ταλανίζει όλες τις ομάδες αλλά και τα Σωματεία στις μικρότερες κατηγορίες. Εσείς ως ΑΕΠΠ πως το αντιμετωπίζεται, ποιες είναι οι δυσκολίες και πως τις ξεπερνάτε;

Το οικονομικό είναι ένα πρόβλημα που ταλανίζει όλες τις ομάδες. Εμείς ως διοικητικό συμβούλιο ψάχνουμε τους τρόπους για να ελαφρύνουμε το πρόβλημα. Κάνουμε μια σωστή οικονομική πολιτική όσο μας παίρνει για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και στις υποχρεώσεις μας.

Πότε ξεκινάτε προετοιμασία, έχουν οριστεί φιλικά και αν ο προγραμματισμός έχει ολοκληρωθεί;

Ξεκινούμε την προετοιμασία μας στις 20 Ιουλίου και έχουν οριστεί αρκετά φιλικά παιχνίδια έτσι ώστε το προπονητικό μας επιτελείο να βγάλει τα συμπεράσματα του. Όσον αφορά τον προγραμματισμό έχει ολοκληρωθεί στον μεγαλύτερο βαθμό του και σε μια μεταγραφική περίοδο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν προκύψει κάτι.

Κλείνοντας Σέργιε, θα θέλαμε να μας δώσετε το καταληκτικό σας σχόλιο και το μήνυμα σας στον κόσμο της ομάδας.

Εύχομαι φέτος να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που προέκυψαν και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Θέλω να καλέσω τους φίλους και υποστηρικτές της ΑΕΠΠ, να μείνουν κοντά στην ομάδα, αφού όλοι ευελπιστούμε ότι η χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή. Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας να προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας του για να μας βοηθήσει στο οικονομικό κομμάτι. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας μας, Γιώργο Κάκουλα αλλά και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την άψογη συνεργασία που έχουμε.

  • Στη φωτογραφία ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΠΠ στα αριστερά, κατά τη φωτογράφηση ανανέωσης ποδοσφαιριστή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy