Εκδήλωση για οικονομική ενίσχυση από την ενορία του Αγίου Νικολάου Λεμεσού

Η ενορία Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό διοργανώνει εκδήλωση την ερχόμενη Πέμπτη(9/7) για οικονομική ενίσχυση έτσι ώστε να μπορέσουν να αποπερατωθούν οι εργασίες ανακαίνισης του μεγάλου ναού αλλά και κάποια άλλα έξοδα που προέκυψαν εξαιτίας της απερισκεψίας κάποιων νεαρών.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της 17ης Ιουνίου άγνωστοι νεαροί έβαλαν φωτιά στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό και η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά ξεκίνησε στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου και επεκτάθηκε στο εσωτερικό του, ενώ για την κατάσβεση της κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κακόβουλη ενέργεια.

Για τον σκοπό της αποκατάστασης των ζημιών η ενορία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία γίνεται έκκληση στους πιστούς για οικονομική βοήθεια προς αποκατάσταση των ζημιών –  που ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ –  και επαναλειτουργία του Κέντρου, που προσφέρει πνευματικό έργο και ψυχαγωγία σε νέους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εισφορά στον λογαριασμό IBAN CY60 0290 0201 0000 0216 2010 1018 στην Ancoria Bank, στο όνομα «Κατηχητικές Συνάξεις Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου».

Η εκδήλωση της ερχόμενης Πέμπτης(9/7) είναι επίσης προς αυτό τον σκοπό.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy