“Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, έχουν γίνει κάποιες κινήσεις και θα λήξει πολύ σύντομα το εμπάργκο”

Τρέχουν οι εξελίξεις στον προγραμματισμό της ΑΕΛ, με τον Ντούσαν Κέρκεζ και τους συνεργάτες του να αξιολογούν περιπτώσεις ώστε να ενισχύσουν την ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νέα σεζόν: «Μπαίνουμε σε προπονήσεις και είμαστε χαρούμενοι που θα νιώσουμε το συναίσθημα του ποδοσφαίρου γιατί μέχρι τώρα μόνο στη θεωρία λέγαμε. Ο προπονητής μας μαζί με τους συνεργάτες του και τη βοήθεια της διοίκησης και του Θεόδωρου Αντωνίου, έχουν ως στόχο να κτίσουν μια ομάδα που θα παλεύει για τίτλους».

Για τους παίκτες που ακόμη δεν ήρθαν στην Κύπρο: «Απ’ τη δική μας τη μεριά εξασφαλίσαμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για τους ποδοσφαιριστές μας στο εξωτερικό. Είμαστε σε αναμονή ώστε να επιστρέψουν όλοι μέχρι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Για τον Ντανίλο: «Δεν ήρθε ακόμη στην Κύπρο και σε λίγες μέρες θα έρθει για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν είναι έτοιμος θα ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις».

Για τον Γερολέμου και τον Αντωνίου: «Έχει γίνει αρκετή συζήτηση σε αυτό το κομμάτι. Το είπαμε εξ αρχής είναι δικά μας παιδιά. Θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί και η προσφορά ήταν πολύ καλή».

Για το εμπάργκο μεταγραφών: «Είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις και θα λήξει πολύ σύντομα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy