O Φέτελ διέψευσε τη Ferrari!

Ο οδηγός της Ferrari αποκάλυψε, ότι το διαζύγιό του με την ιταλική ομάδα δεν ήταν συναινετικό, υποστήριξε ότι δεν του έγινε ποτέ πρόταση και τόνισε ότι θα βοηθήσει μόνον υπό προϋποθέσεις τον Λεκλέρ εφέτος.

Η πρώτη συνέντευξη Τύπου της Formula 1 ενόψει του εναρκτήριου Γκραν Πρι Αυστρίας κύλησε μάλλον ανιαρά, όμως ο Σεμπάστιαν Φέτελ έβαλε…φωτιά στα τόπια με τις δηλώσεις του. Ο Γερμανός κατέρριψε μεταξύ άλλων τους ισχυρισμούς τους ανθρώπων της Ferrari περί συναινετικού διαζυγίου μαζί του και αφού είχαν προηγηθεί συζητήσεις μεταξύ των δύο μερών λέγοντας ότι «αιφνιδιάστηκα πολύ, όταν έλαβα το τηλεφώνημα από τον Ματία Μπινότο. Δεν μου έγινε ποτέ κάποια πρόταση».

Είπε ψέμματα ο Μπινότο;

Αν πιστέψουμε λοιπόν τον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Ferrari, τότε έχουμε μία εντελώς διαφορετική κατάσταση που ενδεχομένως να πυροδοτήσει μεγάλες εντάσεις στο εσωτερικό της ομάδας. Να υπενθυμίσουμε ότι τον Μάιο είχε χαρακτηρίσει ο Μπινότο το διαζύγιο με τον Φέτελ στα τέλη της εφετινής σεζόν ως «μία απόφαση, η οποία ελήφθη από κοινού από εμάς και τον Σεμπάστιαν, μία απόφαση την οποία θεωρούν οι δύο πλευρές ως την καλύτερη».

Ο Φέτελ δήλωσε διατεθειμένος να βοηθήσει τον Λεκλέρ, όταν και αν του το ζητήσει η ομάδα, αλλά και με την προϋπόθεση ότι θα έχει νόημα κάτι τέτοιο. Όπως τόνισε, κάθε πιλότος οδηγεί πρωτίστως για τον εαυτό του, ενώ ο Λεκλέρ δεν θα έχει κάποιο…εισιτήριο ελευθέρας για να τον προσπερνά έτσι απλά, όποτε γουστάρει.

Αν διακόψει, δεν θα επιστρέψει ξανά

Σχετικά με το μέλλον του, ανέφερε ο 32χρονος Γερμανός ότι δεν συζητά αυτή τη στιγμή με κάποια ομάδα και ότι θέλει τον χρόνο του προκειμένου να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον του. Υπογράμμισε πάντως ότι εξακολουθεί να έχει κίνητρο για να συνεχίσει και να πετύχει ακόμη περισσότερα πράγματα στη Formula 1 και διευκρίνισε ότι «χρειάζομαι το σωστό πακέτο, για να τα καταφέρω. Εχω την αίσθηση, ότι έχω να δώσω ακόμη πολύ περισσότερα. Αν είσαι διατεθειμένος να κλείσεις την πόρτα, τότε δεν θα πρέπει να περιμένεις, ότι θα ανοίξει και πάλι για σένα».

«Οι επόμενες εβδομάδες και μήνες θα μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν λίγο περισσότερο τα πράγματα», συμπλήρωσε ο Φέτελ που βλέπει ωστόσο να εξαντλούνται πλέον οι ενδιαφέρουσες εναλλακτικές για αυτόν για το πρωτάθλημα του 2021.

Περίεργη χρονιά το 2020

Για  εφέτος περιμένει ο οδηγός της Ferrari «μία περίεργη χρονιά. Κανένας δεν γνωρίζει ακριβώς, τι μας περιμένει. Γι αυτό είναι πολύ νωρίς, να τα ξεγράψουμε όλα». Ο Φέτελ αναγνώρισε πάντως, ότι δεν θα είναι εύκολο να κατακτήσει εφέτος τον τίτλο, μάλιστα τον δικαίωσε και ο Λεκλέρ που υποστήριξε ότι είναι ‘’ κατά 99% σίγουρος’’ ότι η Ferrari θα έχει το 2020 περισσότερα προβλήματα από ό,τι το 2019. Και ως γνωστόν, πέρυσι έκαναν η Mercedes και ο Χάμιλτον περίπατο κατακτώντας τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών χαλαρά και άνετα.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy