Νέα συνεργασία για Απόλλωνα

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Londou Trading η οποία και θα αποτελέσει έναν εκ των υποστηρικτών της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Η εταιρεία Londou Trading θα είναι ο επίσημος προμηθευτής ισοτονικού ποτού OSHEE της ομάδας μας.
Το προφίλ της εταιρείας:
Η Εταιρεία Londou Trading ιδρύθηκε το 1987 με κύριες δραστηριότητες την εισαγωγή και διανομή τροφίμων και ποτών. Είναι μια δυναμική, ραγδαία εξελισσόμενη Εταιρεία και έχει καταφέρει να αποτελεί ένα από τους πιο σημαντικούς προμηθευτές στην κυπριακή αγορά με μεγάλα Ευρωπαϊκά Brands υψηλής ποιότητας στο ενεργητικό της.
Η Εταιρεία δραστηριοποιείται Παγκύπρια έχοντας ως βάση την Λάρνακα όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της και οι αποθηκευτικοί της χώροι.
Τα Ισοτονικά ποτά OSHEE είναι πρωτοποριακά ποτά για τη νέα γενιά ανθρώπων που ζουν μία δραστήρια ζωή για αθλητές και για όσους ασκούν έντονη σωματική δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης ο οργανισμός χάνει υγρά καθώς και σημαντικές βιταμίνες, υδατάνθρακες και ηλεκτρολύτες όπως νάτριο και κάλιο. Τα Ισοτονικά Ποτά OSHEE χάρη στην προηγμένη σύνθεση τους με υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες (νάτριο και κάλλιο) και πέντε βασικές βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β7 και Ε προσφέρουν στο σώμα όλη την απαραίτητη ενυδάτωση για την αύξηση των επιπέδων αντοχής και για μεγαλύτερη ενέργεια. Ο κύριος σκοπός τους είναι να ρυθμίζουν το νερό και τους ηλεκτρολύτες στον ανθρώπινο οργανισμό και να υποστηρίζουν το μυϊκό σύστημα.
Γραφείο Τύπου
Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy