Το πρόγραμμα της Formula 1 αυτό το Σαββατοκύριακο!

Η αγωνιστική δράση της Formula 1 επιστρέφει μετά από μήνες απουσίας και το πρώτο Γκραν Πρι της χρονιάς θα γίνει στην Αυστρία, σε λίγες ημέρες.

Επιτέλους, η Formula 1 επιστρέφει! Ο κορονοϊός άλλαξε τα δεδομένα στο πρωτάθλημα του 2020, όπως συνέβη και με όλα τα αθλήματα, δίνοντας παράταση πολλών μηνών στην εκκίνηση του πρώτου αγώνα. Ωστόσο, βρισκόμαστε πλέον μια ανάσα πριν από την επιστροφή στις πίστες, αν και τα πράγματα θα είναι κάπως διαφορετικά αφού δεν θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες. Ο μόνος τρόπος λοιπόν, να παρακολουθήσει κάποιος τη Formula 1, είναι μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης!

Στην Ελλάδα θα μπορούμε να απολαύσουμε τη δράση μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, αλλά και της συνδρομητικής Cosmote TV. Όπως πάντα, την Παρασκευή θα έχουμε δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών, το Σάββατο μια πρωινή περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών και κατατακτήριες δοκιμές στη συνέχεια, ενώ την Κυριακή, θα γίνει ο πολυαναμενόμενος αγώνας! Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα σε ώρα Ελλάδας, για τον πρώτο αγώνα της Formula 1 φέτος, στο Red Bull Ring της Αυστρίας.

Παρασκευή, 3 Ιουλίου

12:00: Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
16:00: Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Σάββατο, 4 Ιουλίου

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

13:00: Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
16:00: Κατατακτήριες δοκιμές

Κυριακή, 5 Ιουλίου

16:10: Αγώνας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy