Συνεχίζουν στην ΑΕΛ, Γερολέμου και Μηνάς Αντωνίου

Συνεχίζουν κανονικά στην ΑΕΛ και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο οι Μηνάς Αντωνίου και Γιάννης Γερολέμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας οι δύο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας τους με την ομάδα της Λεμεσού. Οι υπογραφές με τους δύο ποδοσφαιριστές θα γίνουν αύριο (03/07) με τις σχετικές ανακοινώσεις να ακολουθούν.

Οι δύο κύπριοι ποδοσφαιριστές ήταν μεταξύ αυτών που δεν είχαν συμφωνήσει στις αναπροσαρμογές των συμβολαίων τους λόγω του κορωνοϊού. Ήταν ανοικτά κεφάλαια και οι δύο όμως μετά από αυτή την εξέλιξη είναι κανονικά στο ρόστερ της ομάδας. Μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η εξέλιξη με τους δύο καθώς ο Γερολέμου είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση (από τις ακαδημίες της ομάδας και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα). Από την άλλη, ο Αντωνίου ήταν μια προσθήκη που ήθελαν πολλοί πέρσι στην ομάδα, έτσι κλείνει και αυτό το κεφάλαιο με θετική κατάληξη.

Απομένει η αντίστοιχη συμφωνία με Τόρες και Γκαστανιάγα για να τελειώσει ο «κύκλος» των ανανεώσεων στην ομάδα της Λεμεσού.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy