Πάει σε δίκη ο Μπενζεμά για το sex tape του Βαλμπουενά με την γυναίκα του

Οι Γάλλοι εισαγγελείς ζήτησαν να οδηγηθεί σε δίκη ο Καρίμ Μπενζεμά με την κατηγορία της εμπλοκής σε εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά για sex tape πριν από πέντε χρόνια.

Η φιλική σχέση του Ματιέ Βαλμπουενά με τον Καρίμ Μπενζεμά διαλύθηκε για πάντα λόγω της γνωστής υπόθεσης εκβιασμού για sex tape του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με την γυναίκα του, πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης υπήρξε φίλος του άνδρα που εκβίαζε τον Βαλμπουενά και οι Γάλλοι εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση, ζήτησαν να οδηγηθεί σε δίκη ο Μπενζεμά, με την κατηγορία της εμπλοκής στην απόπειρα εκβιασμού, αφού θεωρούν ότι προέτρεψε τον Βαλμπουενά να πληρώσει τους εκβιαστέςπου απειλούσαν να δημοσιοποιήσουν το βίντεο.

Άλλα τέσσερα άτομα αναμένεται να οδηγηθούν σε δίκη, αλλά μεταξύ αυτών δεν θα βρίσκεται ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος φέρεται να είναι ο πρώτος που ενημέρωσε τον Βαλμπουενά για το γεγονός ότι το βίντεο βρισκόταν σε λάθος χέρια.

Ο Μπενζεμά, ο οποίος αρχικά θεωρήθηκε αθώος, φέρεται να έκανε την επίμαχη κουβέντα με τον Μπενζεμά πριν από φιλικό της Γαλλίας με την Αρμενία στη Νίκαια (Οκτώβριος του 2015), με τον επιθετικό της Ρεάλ να υποστηρίζει ότι ήταν μια φιλική κουβέντα, στην οποία απλά ενημέρωνε τον συμπαίκτη του για την ύπαρξη του sex tape.

Ο Βαλμπουενά, αντίθετα, υποστηρίζει ότι ο Μπενζεμά τον προέτρεψε να πληρώσει για να μην διαρρεύσει το βίντεο. Εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, πάντως, κανένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών δεν κλήθηκε ποτέ ξανά στην εθνική ομάδα

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy