Θέλει το βήμα παραπάνω ο Θεοδώρου και το ψάχνει!

Να βρεθεί σε ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς από την Ε.Ν.Π θέλει ο Θεοδώρου και το ψάχνει καθημερινά. Τα χρήματα που ζητά η Ε.Ν.Π 250 χιλιάδες θεωρούνται απαγορευτικά για κάποια από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, Απόλλων και Ανόρθωση και έτσι ο ίδιος προσπαθεί να βρει τη “χρυσή τομή” για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας ο Δημήτρης Θεοδώρου προσέγγισε ξανά τους διοικούντες της Ανόρθωσης, αναφέροντας του ότι θέλει να πάει στην “Κυρία” με τους διοικούντες να του διαμηνύουν να τα βρει με την ομάδα του και εν συνεχεία να γίνει η συζήτηση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ανόρθωση δεν θέλει να μπει σε παζαρέματα ούτε θέλει να δώσει ποδοσφαιριστές, αφού πρώτιστος της στόχο είναι να παίρνει παίκτες που είναι ελεύθεροι χωρίς να μπαίνει σε παζάρι.

Από την άλλη το θέμα παρακολουθούν και στον Απόλλωνα, αφού ο ποδοσφαιριστής αρέσει και στον προπονητή των “γαλάζιων”. Οι επόμενες μέρες, ούτως ή άλλως η μεταγραφική περίοδος θα πάρει χρόνο ακόμα θα έχουν εξελίξεις για το θέμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον ερχόμενο Μάιο τελειώνει το συμβόλαιο του με την Ε.Ν.Π.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy