Εξετάζουν τρόπους για προστασία των κεραιών, μετά τις αυξημένες επιθέσεις

Πονοκέφαλο προκαλούν στις αρχές οι αυξημένες επιθέσεις σε κεραίες, καθώς όλο και ποιο συχνά μπαίνουν στο στόχαστρο βάνδαλων.

Μάλιστα μετά και τα τελευταία περιστατικά αποφασίστηκε όπως πραγματοποιηθεί σύσκεψη ανάμεσα στην Αστυνομία και τους παρόχους  για να παρθούν μέτρα για την προστασία των κεραιών.

Υπενθυμίζουμε, πως σε κοινή ανακοίνωση των Cyta, Epic, PrimeTel και Cablenet αναφέρεται ότι «μεγάλο προβληματισμό δημιουργούν οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις καταστροφής κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη Λεμεσό. Οι οργανωμένοι εμπρησμοί, που σημειώθηκαν κατά τις πρωινές ώρες, σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης, επηρεάζουν, για άλλη μια φορά, χιλιάδες συνδρομητές».

«Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι αξιολογούν την έκταση των ζημιών σε συνεργασία με την Αστυνομία, ενώ, ταυτόχρονα, καταβάλλονται προσπάθειες για κάλυψη του μεγάλου κενού που σημειώθηκε στην κινητή επικοινωνία της Λεμεσού», προστίθεται.

Ενημερώνεται το κοινό ότι «η ζημιά στη κεραία στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρου Κυπριανού είναι τέτοιας έκτασης που θα επηρεάζει την επικοινωνία πελατών στην ευρύτερη περιοχή για μακρύ χρονικό διάστημα, ενδεχόμενα και για εβδομάδες».

Οι εταιρείες δηλώνουν «στο πλευρό της Πολιτείας και των αρμόδιων Αρχών, ώστε μέσα από τις κατάλληλες ενέργειες να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα με τον εντοπισμό και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, όπως γίνεται και σε άλλες χώρες όπου παρατηρούνται παρόμοια περιστατικά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy