Ντιγκινί και Νταμπό αποχαιρέτησαν και έρχονται Λεμεσό!

Νικολά Ντιγκινί και Μπακαλί Νταμπό αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις τους στα social media τόσο τον Άρη, όσο και το Αζερμπαϊτζάν και πλέον ανοίγεται ο δρόμος για να κατηφορίσουν στο νησί και να ενταχθούν στους “γαλάζιους”.

Διαβάστε τις αναρτήσεις τους:

Το μήνυμα αποχαιρετισμού του Ντιγκινί:

«Ήρθε η ώρα να πω αντίο…

Εσείς, οι οπαδοί του Άρη, μου δώσατε αγάπη από την 1η μέρα μέχρι την τελευταία, θα θυμάμαι πάντα όλες τις εκπληκτικές στιγμές που μοιραστήκαμε και το τρελό πάθος σας.

Περάσαμε πολλά «πάνω κάτω» μαζί αλλά πάντα με 100 % των δυνάμεών μου! Έδωσα τα πάντα για αυτή τη φανέλα και μου έδωσες πολλά περισσότερα πίσω. Κάποια συναισθήματα που δεν είχα ποτέ στην επαγγελματική μου καριέρα.

Δεν μπορώ να μετρήσω πόσα μηνύματα αγάπης έλαβα μέχρι σήμερα και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό.

Ο Άρης είναι κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο και αυτό το κατάλαβα από την πρώτη μέρα.

Δυστυχώς θα πρέπει να πάρουμε ξεχωριστούς δρόμους, αλλά θα έχω πάντα τον Άρη και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης στην καρδιά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο σύλλογο που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω αυτό τη φανέλα, όλους όσους βοήθησαν εμένα και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για τον Άρη από την κορυφή μέχρι αυτούς που δεν βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά αντιπροσωπεύουν την πραγματική καρδιά του Άρη.

Ευχαριστώ επίσης την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου που με βοηθούσαν καθημερινά να πετύχω αυτές τις δύο μεγάλες σεζόν επιτυχίας ως ομάδα και προσωπικά.

Εύχομαι ό, τι καλύτερο για τον σύλλογο στο μέλλον.

ΑΡΙΑΝΑΡΑ ARIANARA».

Το μήνυμα αποχαιρετισμού του Νταμπό:

“Σ’ ευχαριστώ Αζερμπαϊτζάν για αυτά τα τέσσερα χρόνια. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις στιγμές εδώ και εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Ξέρω ότι το Αζερμπαϊτζάν θα γίνει πιο γνωστό στο μέλλον. Ακόμα μια φορά, σας ευχαριστώ”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy