Ο Φράγκος μίλησε για το δανεισμό του – Τι είπε για ΑΕΛ

Δηλώσεις στο Super Sport FM 104,0 παραχώρησε σήμερα (1/7) ο Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται ως δανεικός στην Καρμιώτισσα από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά τι είπε:

«Θέλω να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Είχα ένα σοβαρό τραυματισμό, όμως τον ξεπέρασα. Θα πάρω ευκαιρίες και θέλω να βοηθήσω την ομάδα, όπως θα βοηθήσει και μένα».

Για τις δυσκολίες που είχε μετά τον τραυματισμό του: «Όταν έρθει ένας τραυματισμός δεν είναι ευχάριστο. Έχω δουλέψει αρκετά και νιώθω έτοιμος και δυνατός. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρω πολλά πράγματα με την ομάδα της Καρμιώτισσας».

Για την επιλογή της Καρμιώτισσας: «Υπήρξε ενδιαφέρον από την Καρμιώτισσα. Ήταν και δική μου επιλογή. Είναι η κατάλληλη ομάδα για μένα αυτή τη στιγμή. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι θα βοηθήσω την ομάδα να έχει μια καλή χρονιά».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι η αποφυγή της διαβάθμισης. Θα είναι δύσκολο το έργο, αφού 4 ομάδες θα υποβιβαστούν. Με τη σωστή δουλειά θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μείνουμε στην Α΄ Κατηγορία».

Για το μέλλον του: «Μετά από τον τραυματισμό που είχα, θέλω να παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου. Η φετινή χρονιά θα με βοηθήσει και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Για την ΑΕΛ: «Θα πρωταγωνιστήσει φέτος. Ο Ντούσαν είναι πολύ καλός προπονητής, έχει καλή χημεία με τους ποδοσφαιριστές. Ξέρει πως να περάσει το πλάνο του. Θα είναι μια καλή χρονιά».

Θεωρείς ότι μπορεί να κατακτήσει και τον τίτλο; «Γιατί όχι; Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα είναι ωραίο για όσους το παρακολουθούν».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy