Δημήτρης Βραχίμης: “Στόχος μας η παραμονή”

Ο ισχυρός άντρας της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης, μίλησε σήμερα (30/6) στον Super Sport FM 104.0 για τους στόχους της νέας σεζόν, τον προγραμματισμό και άλλα.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη περιπέτεια φέτος. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ευελπιστούμε να μην έχουμε το αποτέλεσμα που είχαμε την προηγούμενη φορά στην κατηγορία και να είναι διαφορετικά τα πράγματα και να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά για το στόχο της ομάδας.

Για το ότι στην Καρμιώτισσα κράτησαν αρκετούς παίκτες από το ρόστερ της περσινής ομάδας: «Έχουμε κρατήσει το 80% του ρόστερ. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα τη σεζόν που διακόπηκε και πιστεύουμε πως σίγουρα θα ανεβαίναμε στην Α’ κατηγορία. Ήρθαν έτσι τα πράγματα με τη διακοπή. Ήταν μία πρωτόγνωρη κατάσταση για εμάς. Όσο αφορά τους παίκτες που κρατήσαμε, τους έχουμε εμπιστοσύνη. Είναι παίκτες που μπορούν να παίξουν στην Α’ κατηγορία, άλλωστε κάποιοι από αυτούς έχουν παίξει ξανά».

Για το γεγονός ότι θα παίζει στην Πάφο η Καρμιώτισσα: «Είναι δύσκολο, να είσαι ένα μικρό σωματείο και να φεύγεις από την πόλη στου. Δυστυχώς δεν έχουμε γήπεδο στη Λεμεσό για να παίξουμε. Με τίποτα δεν μπορούμε να παίξουμε στη φυσική μας έδρα. Τουλάχιστον να υπήρχε ένα γήπεδο στη Λεμεσό. Αν ήταν έτοιμο το νέο γήπεδο ίσως να παίζαμε στο Τσίρειο. Αναγκαστικά τώρα, θα πάμε στην Πάφο και ο Θεός βοηθός».

Για την οικονομική κατάσταση της ομάδας μετά την πανδημία: «Σίγουρα μας επηρέασε κι εμάς, όπως και όλες τις επιχειρήσεις. Δεν μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Είχαμε τη βοήθεια και από την ΚΟΠ και τώρα έχουμε δίπλα μας και την Cablenet και το τηλεοπτικό συμβόλαιο».

Για τον προϋπολογισμό: «Θα είναι ο ίδιος με πέρσι. Είχαμε και κάποιες μειώσεις σε υφιστάμενα συμβόλαια με τους παίκτες να το κατανοούν και θα προχωρήσουμε με τον ίδιο προϋπολογισμό και φέτος. Θα κάνουμε ακόμα 5-6 προσθήκες. Σίγουρα θα πάρουμε 2-3 δανεικούς, θα φέρουμε και τέσσερις ξένους».

Για την προετοιμασία και τα φιλικά: «Θα πάμε στον Αγρό και θα κάνουμε προπόνηση στο γήπεδο της Κυπερούντας. Θα παίξουμε φιλικά με την ΑΕΛ, την ΑΕΚ, την ΕΝΠ, τον Ολυμπιακό. Έχουμε κλείσει 8 φιλικά αν δεν κάνω λάθος».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy