Στις 24 Οκτωβρίου η έναρξη των Παιδικών Πρωταθλήματων Grassroots

Στις 24 Οκτωβρίου προγραμματίζεται η έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots.

Τα Πρωταθλήματα Grassroots είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της ΚΟΠ από πλευράς μαζικότητας συμμετοχής και οι προετοιμασίες για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο είναι πυρετώδεις.

Για άλλη μια χρονιά, χιλιάδες παιδιά από έξι μέχρι δεκατριών ετών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οργανωμένα το αγαπημένο τους άθλημα σε μια σεζόν η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Απριλίου, με αγωνιστική δράση σε όλη την Κύπρο σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο.

Στόχος της ΚΟΠ ενόψει της νέας χρονιάς, είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των Πρωταθλημάτων και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, οπόταν και θα δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη με όλες τις λεπτομέρειες διεξαγωγής.

Για άλλη μια χρονιά θα διοργανωθούν επαρχιακά πρωταθλήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Αμμόχωστο και Πάφο. Η ΚΟΠ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα διεξαγωγής των παιδικών Πρωταθλημάτων, όπως τις ενοικιάσεις των αθλητικών χώρων που διεξάγονται οι αγώνες παγκύπρια, το κόστος διαιτησίας καθώς και το κόστος παρουσίας πρώτων βοηθών σε όλα τα γήπεδα.

Πρώτος στόχος των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots είναι τα παιδιά να παίξουν οργανωμένα το αγαπημένο τους άθλημα, μακριά από πίεση και βαθμολογικό ανταγωνισμό. Ως εκ τούτου, μοναδικό βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα θα είναι αυτό στην ηλικία 2008 (U13), στην κατηγορία Eagles. Στις υπόλοιπες ηλικίες θα διοργανωθούν Πρωταθλήματα χωρίς βαθμολογίες, όπως γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy