Ζούσε για μέρες στον Ακάμα σε καλύβα που έφτιαξε μόνος του-Ειδοποιήθηκε και το Γρ.Ευημερίας

Εξηνταδυάχρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου αφού εντοπίστηκε να διαμένει μόνος στον Ακάμα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην περιοχή του Ακάμα μετά από πληροφορία ότι πρόσωπο διαμένει εκεί και πολύ πιθανό να χρειάζεται βοήθεια.

Μετά από έρευνα των μελών της δύναμης γύρω στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής  ένα πρόσωπο εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο όπου φαίνεται να διέμενε εκεί μόνος του σε κατάλυμα που κατασκεύασε ο ίδιος με κλαδιά για αρκετές ημέρες έχοντας και τα προσωπικά του είδη.

Στη σκηνή κλήθηκε και ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου  όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία

Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 62χρονο Βρετανό ο οποίος ανέφερε στην Αστυνομία ότι είναι άστεγος και αποφάσισε να εγκατασταθεί στην περιοχή του Ακάμα.

Αφού αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του 62χρονου αναμένεται να ενημερωθεί το Γραφείο Ευημερίας προκειμένου να βοηθηθεί.

Προς το παρόν πάντως η Αστυνομία διερευνά υπόθεση παροχής βοήθειας προς το κοινό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy