Θέλει να κάνει “ζημιά” στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Τέλος στο αήττητο σερί του Ολυμπιακού θέλει να βάλει απόψε η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και θα παραταχθεί με απουσίες κόντρα στους Πειραιώτες.

Με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή της θα αγωνιστεί απόψε η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «Ένωση» καλείται να αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες, χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Ολιβέιρα, Μάνταλο και Σιμόες και τους τραυματίες Μπακάκη, Λόπες, Μπάρκα και Γαλανόπουλο.

Κάπως έτσι ο Μάσιμο Καρέρα αναγκάζεται να παρατάξει μία ενδεκάδα «εκτάκτου ανάγκης», ώστε να μπορέσει να σπάσει το αήττητο σερί των «ερυθρόλευκων» που ετοιμάζονται να κατακτήσουν και μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τσιντώτα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Χουλτ.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι, με τον Λιβάγια και τον Βέρντε στα δύο πλάγια. Ο Αλμπάνης θα έχει ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αραούχο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Οικονόμου, Λάτσι, Σταμούλης, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy