Προς Σεπτέμβριο η παρέλαση τίτλου αν το επιτρέψει ο κορονοϊός

Κορονοϊού επιτρέποντος η Λίβερπουλ θα μπορέσει τον Σεπτέμβριο να γιορτάσει μαζί με τους οπαδούς της το πρωτάθλημα στους δρόμους της πόλης.

Η στέψη της Λίβερπουλ μετά από 30 χρόνια συνοδεύτηκε από ξέφρενους πανηγυρισμούς έξω από το «Άνφιλντ», με χιλιάδες φιλάθλους να δίνουν το παρών και να γιορτάζουν το πρώτο πρωτάθλημα των Reds στην εποχή της Premier League. Ωστόσο, η οργανωμένη φιέστα τίτλου, με την καθιερωμένη παρέλαση πάνω στο πούλμαν των πρωταθλητών θα πάρει παράταση ελέω της πανδημίας και των μέτρων υγιεινής, αλλά ακόμη κι έτσι ίσως έρθει πιο νωρίς από ότι περίμεναν οι φίλοι και τα μέλη του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη γιορτή των Reds είναι αρκετά πιθανό να διεξαχθεί μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αν πρώτα έχει εκπληρωθεί μια σειρά από προϋποθέσεις.

Η κυβέρνηση έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τις ομάδες της Premier League για το ενδεχόμενο αρχικά της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα με την έναρξη της νέας σεζόν. Με δεδομένη την πρόθεσή της να περιορίσει τυχόν νέα έξαρση του κορονοϊού, το άνοιγμα των γηπέδων θα κριθεί από το αν θα υπάρξει δεύτερο κύμα στη χώρα κι αν όχι, τότε θα σημάνει λευκός καπνός και για τους πρωταθλητές της φετινής σεζόν, να διοργανώσουν τη μεγάλη φιέστα στους δρόμους του Λίβερπουλ.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy