Κλειστός ο αυτο/δρομος Λ/σου- Λ/σιας λόγω ανατροπής φορτηγού(video)

Κλειστός λόγω τροχαίου ατυχήματος με φορτηγό όχημα που μετέφερε σανό, είναι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος της Κοινότητας Πύργου, Λεμεσού. Λόγω του ατυχήματος, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, ενώ κλειστή είναι και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Μπάλες σανού που μετέφερε διασκορπίστηκαν στο δρόμο και γίνονται προσπάθειες παραλαβής τους με άλλα φορτηγά οχήματα.

Προσπάθειες γίνονται και για μετακίνηση του φορτηγού που έχει ανατραπεί.

Εκτιμάται ότι ο δρόμος προς Λευκωσία θα παραμείνει κλειστός για αρκετή ώρα, μέχρι την μετακίνηση του φορτηγού και των μπάλων σανού.

Όσον αφορά στην κατάσταση υγείας του οδηγού του φορτηγού, θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να εξεταστεί προληπτικά, αφού ανέφερε ότι είχε πόνους στην πλάτη.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονται προς Λευκωσία, μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς την Κοινότητα Πύργου και μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την επόμενη είσοδο.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν στις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο του ατυχήματος, για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Δείτε το βίντεο:

sigmalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy