Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο η 66χρονη που έπεσε θύμα άγριας ληστείας στη Λεμεσό

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού η 66χρόνη γυναίκα ιδιοκτήτρια πολυκατοικίας και κοσμηματοπωλείου,  η οποία έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών στις 8 το πρωί στο ρετιρέ της πολυκατοικίας της, όπου διαμένει στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό.

Οι δράστες της έστησαν καρτέρι και αφού της επιτέθηκαν, την έδεσαν πισθάγκωνα, τη φίμωσαν και την κτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι απαιτώντας χρήματα και κοσμήματα. Όταν η γυναίκα λιποθύμησε λόγω των κτυπημάτων, άρπαξαν άγνωστης ακόμη αξίας περιουσία και εξαφανίστηκαν πεζοί. Η γυναίκα κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από το γιο της, τον οποίο κάλεσε μέσω τηλεφώνου όταν κατάφερε να ελευθερώσει το ένα της χέρι.  Ο γιος της μετέβη στην πολυκατοικία όπου διαμένει η μητέρα του και όταν την αντίκρισε σε κακά χάλια ενημέρωσε αστυνομία και κάλεσε ασθενοφόρο.

Μαρτυρίες που κατέχει η αστυνομία αναφέρουν ότι τους δράστες ανέμενε με αυτοκίνητο τρίτο άτομο, το οποίο τους απομάκρυνε από τη σκηνή.

Οι ανακριτές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών ενώ στην κατοχή τους έχουν σημαντικά στοιχεία, τεκμήρια και μαρτυρίες. Οι δράστες περιγράφονται ο ένας ισχυρής σωματικής διάπλασης ξανθός και μιλούσε ελληνικά σε κυπριακή διάλεκτο, ο δε  άλλος λεπτής σωματικής διάπλασης μελαχρινός και μιλούσε σπαστά ελληνικά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy