ΣOK για Μπαρτσελόνα…(video)

Γκέλα για την Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε στο 2-2 με τη Θέλτα, με τον Ιάγκο Άσπας να ισοφαρίζει στο 88’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Σημαντική απώλεια βαθμών στην προσπάθεια που κάνει η Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τίτλου, αφού κόλλησε στο 2-2 με τη Θέλτα του Όσκαρ Γκαρθία στο Βίγκο!
Οι Καταλανοί πραγματοποίησαν μία ακόμα μέτρια εμφάνιση και συνέχισαν την παράδοση που τους θέλει να γκελάρουν συνεχώς στο «Μπαλαΐδος» από το 2016 κι εντεύθεν!
Από την άλλη, οι «θελέστες» έκαναν ένα ακόμα βήμα για την παραμονή τους, ενόσω συμπλήρωσαν 4 αγώνες δίχως ήττα (2-2-0).
Οι «μπλαουγκράνα» ξεκίνησαν ιδανικά και είχαν δοκάρι στο 6’ με τον Πικέ, ενώ προηγήθηκαν στο 20’, με τον Μέσι να εκτελεί πολύ έξυπνα το φάουλ και να σερβίρει στον αμαρκάριστο Λουίς Σουάρες, ο οποίος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από κοντά (0-1).
Παρ’ όλα αυτά, η Θέλτα δεν πτοήθηκε κι έψαξε άμεσα την ισοφάριση, ωστόσο ο Μπράις Μέντεθ στάθηκε άτυχος στο 24’, καθώς η προσπάθειά του σταμάτησε -έπειτα από παρέμβαση του Τερ Στέγκεν- στο δοκάρι.
Οι Καταλανοί είχαν τεράστια ευκαιρία στο 26’ με τον Φάτι, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 43’, με τον Άσπας να καθυστερεί και να μην πασάρει στον αμαρκάριστο Σμολόφ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Γκαρθία ισοφάρισε: μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, ο Οκτάι γύρισε στον Σμολόφ, ο οποίος έσπρωξε ανενόχλητος την μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν (50’).
Η ισοφάριση έφερε ένα 20λεπτο αφόρητης πίεσης με πολύ καλό ποδόσφαιρο από τους μπλαουγκράνα, που έφερε το 1-2, από δεύτερη ασίστ του Μέσι (έφτασε τις 17, ο δεύτερος στο πρωτάθλημα έχει 9) με τον Λουίς Σουάρες να γυρίζει και με κίνηση πίβοτ να κάνει το 1-2 (67’).
Η Μπαρτσελόνα, αντί να ελέγξει το ματς, άρχισε να χάνει μέτρα και τελικά το πλήρωσε. Ο Τερ Στέγκεν έβγαλε με υπέροχο τρόπο το συρτό σουτ του Νολίτο (79’), όμως ο Ιάγκο Άσπας με μία απίθανη εκτέλεση φάουλ, πέρασε την μπάλα από την μύτη της βελόνας (87’), σκόραρε για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Βίγκο απέναντι στην Μπαρτσελόνα κι έκανε το 2-2.
Αν, μάλιστα, ο Νολίτο δεν έχανε το άχαστο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μπαρτσελόνα θα έφευγε με τα χέρια αδειανά από το Μπαλαΐδος, σε ένα απίθανο παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και ένταση.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy