Μένει στην Μπόκα και χαρίζει τον μισθό του ο Τέβες!

Την απόφαση να παίξει χωρίς λεφτά για τους επόμενους έξι μήνες στην αγαπημένη του Μπόκα και ο μισθός του να διατεθεί σε μη κερδοσκοπική οργάνωση που βοηθά οικογένειες ανακοίνωσε ο Κάρλος Τέβες.

Έναν ακόμα λόγο στους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς να τον λατρεύουν και στους ποδοσφαιρόφιλους να τον σέβονται ακόμα περισσότερο έδωσε ο Κάρλος Τέβες.

Με αφορμή τις φήμες ότι η αγαπημένη του ομάδα του προσέφερε ανανέωση συμβολαίου, ο «Καρλίτος» επιβεβαίωσε ότι θα μείνει για τους επόμενους έξι μήνες.

Αποκάλυψε ωστόσο ότι θα το κάνει… δωρεάν και με το χρηματικό αντίτιμο που προβλέπει το συμβόλαιο να διατίθεται σε φιλανθρωπίες.

«Σε αυτή την πανδημία που περνάμε και στην οποία ο κόσμος υποφέρει από έλλειψη εργασίας, αποφασίσαμε με την οικογένειά μου ότι όλο το συμβόλαιο που μου πρόσφερε η Μπόκα θα το δωρίσω σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση», ανέφερε συγκεκριμένα ο Τέβες. Και κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Δεν θέλω χρήματα, δεν θέλω να τα δω. Θέλω να πάνε εκεί όπου θα αποφασίσουμε, ώστε να βοηθηθούν πολλές οικογένειες. Εγώ θέλω να παίξω έξι μήνες και να κατακτήσω το Copa Libertadores».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy