Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή Μαλεκκίδη ο αναπληρωτής πρόεδρος του Άρη!

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Άρη Λύσανδρος Λυσάνδρου επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνικές του σημερινές(26/6) δηλώσεις στον Super Sport fm αυτό που πρώτη η ιστοσελίδα μας σας ανέφερε από ψες, δείτε ΕΔΩ τη συμφωνία του Άρη με τον Απόλλωνα για παραχώρηση του Μαλεκκίδη και εξέφρασε την άποψη ότι αν ο ποδοσφαιριστής πάρει τις ευκαιρίες τότε θα μπορέσει να καθιερωθεί στον Απόλλωνα.

Για την μετακίνηση του Γιώργου Μαλεκκίδη στον Απόλλωνα: «Έχουμε προφορικά συμφωνήσει, έμεινε να πέσουν και οι υπογραφές. Είναι γέννημα θρέμμα παιδί του Άρη. Υποσχεθήκαμε στον ποδοσφαιριστή ότι αν υπήρχε πρόταση από ομάδα α΄ κατηγορίας δεν θα στεκόμασταν εμπόδιο, ήρθε η πρόταση και ο Γιώργος θα πάει στον Απόλλωνα. Είναι ποδοσφαιριστής μεγάλης αξίας για εμάς, το έχει αποδείξει και πέρσι και πρόπερσι και πιστεύω ότι αν του δοθούν οι ευκαιρίες θα καθιερωθεί».

Είναι γέννημα θρέμμα του Άρη; «Ναι είναι από τις Ακαδημίες μας, δικό μας παιδί και χαιρόμαστε ιδιαίτερα».

Είχατε προτάσεις και από άλλες ομάδες για τον ποδοσφαιριστή; «Υπήρξαν προτάσεις, συζητήσαμε αλλά δεν είναι μόνο τι θέλει το σωματείο αλλά τι θέλει και ο ποδοσφαιριστής. Δεν ήταν θέμα χρημάτων, ήταν επιλογή και του ποδοσφαιριστή».

Για το ποσό που θα πάρει ο Άρης: «Δεν είναι μεγάλο το αντάλλαγμα. Εμείς υποσχεθήκαμε στον ποδοσφαιριστή ότι αν ερχόταν πρόταση θα τον δίναμε και υλοποιήσαμε την υπόσχεση μας».

Για τον προγραμματισμό: «Το ρόστερ είναι κλειστό εδώ και 10 μέρες. Περίπου το 90% που αγωνίζονταν πέρσι έμειναν και έγιναν προσθήκες με κάποιους αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Θα τους ανακοινώσουμε όλους μαζεμένους. Γνωρίζουν το Κυπριακό ποδόσφαιρο, έπαιξαν και στην α΄ κατηγορία και στην β΄ κατηγορία».

Είναι όλοι ξένοι ή υπάρχουν και Κύπριοι; «Υπάρχουν και αξιόλογοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές στους οποίους θα δώσουμε ευκαιρίες».

Για τη νέα χρονιά: «Θα είμαστε ακόμα καλύτεροι για να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και την άνοδο. Εύχομαι να κλείσει με άνοδο η σεζόν των 90 χρόνων, να μείνουμε στην α΄ κατηγορία και να εγκαινιάσουμε στα σαλόνια το νέο γήπεδο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy