Δείτε τον αναθεωρημένο κατάλογο με τις τιμές των ξενοδοχείων στην Κύπρο

Τον αναθεωρημένο κατάλογο με τις τιμές των ξενοδοχείων στην Κύπρο έδωσε στη δημοσιότητα ο ΠΑΣΥΞΕ.

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με προγούμενη ανακοίνωση του, σε μία προσπάθεια ικανοποίησης του αυξημένου ενδιαφέροντος από συμπατριώτες μας για διακοπές εντός Κύπρου λόγω της πανδημίας, ο ΠΑΣΥΞΕ προχώρησε στη διαμόρφωση ανανεωμένου καταλόγου, ο οποίος περιλαμβάνει ειδικές προσφορές από μέλη του για το καλοκαίρι, σε ξενοδοχεία και συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων και τουριστικών χωριών. Σε αυτό το πλαίσιο, προτρέπονται οι συμπατριώτες μας, όπως αποτείνονται απευθείας στο ξενοδοχείο της επιλογής τους, πρωτίστως για να διαπιστώσουν αν επαναλειτούργησε και για να εξακριβώσουν τόσο τη διαθεσιμότητα δωματίων όσο και για το ενδεχόμενο νέων ειδικών προσφορών.

Αναφορά στον αναθεωρημένο κατάλογο έκανε επίσης ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο οποίος έγραψε ότι «το Κράτος στάθηκε δίπλα στις επιχειρήσεις του τουρισμού. Είμαι σίγουρος ότι και ο ξενοδοχειακός κλάδος σε συνεργασία με @visitcyprus θα προσφέρει ελκυστικά πακέτα στον Κύπριο φορολογούμενο προς τόνωση του εσωτερικού τουρισμού, κάτι που είναι κ προϋπόθεση του 3ου Σχεδίου Στήριξης».

Δείτε τον κατάλογο αναλυτικά εδώ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy