Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα από την Αμαθούς(pics)

Τρεις μεταγραφικές προσθήκες ανακοίνωσε η Αμαθούς Αγίου Τύχωνα με τρεις ξένους ποδοσφαιριστές. Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι ο Musa Tommy 21 χρονών από την Σιέρα Λεόνε, ο Thomas Zogblah Teye 25 χρονών απο την Γκάνα και τον Raphael Quartey 21 χρονών επίσης από την Γκάνα.

Για τις τρεις μεταγραφές δηλώσεις έκανε στα επίσημα social media της ομάδας ο προπονητής Στέλιος Τράττος.

Διαβάστε αναλυτικά στην ανάρτηση:

Ο Musa Tommy είναι 21 χρονών από την Σιέρα Λεόνε. Αγωνίζεται Αριστερά και Δεξιά Φτερό. Ο 21χρονος είναι γρήγορος και εκρηκτικός παίκτης και αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Εθνικό Λατσιών.

Ο Thomas Zogblah Teye είναι 25 χρονών από την Γκάνα και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού Στόπερ και έχει ύψος 1.89. Ο Thomas αγωνίστηκε ως βασικός στην ομάδα Al Aziziyah του Qatar.

Ο Raphael Quartey είναι 21 χρονών είναι από την Γκάνα και αγωνίζεται στην θέση του Κέντρου. Ο Raphael αγωνίστηκε στην Παεεκ Κερύνιας.

Το συμβούλιο της Ομάδας μας εύχεται και στους τρεις παίχτες καλή επιτυχία.

Οι 3 μεταγραφές είναι προσωπικές επιλογές του προπονητή Στέλιου Τράττου.

Στέλιος Τράττος: “Είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε αυτές τις τρεις μεταγραφές. Θα ενισχύσουν την ομάδα για την επίτευξη του στόχου. Ο στόχος μου προσωπικά είναι να βγάλω την ομάδα στην Δεύτερη Κατηγορία. Ο πήχης μπαίνει ψηλά και νομίζω θα τα καταφέρουμε. Είναι μια Δύσκολη χρονιά αλλά όλοι μαζί σε συνεργασία θα πετύχουμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy