“Ευχόμαστε να ξεκινήσουμε ομαλά, να πάει καλά η προετοιμασία”

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Ονησίφορο Σταύρου και Δημήτρη Χριστοφόρου παραχώρησε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την εξασφάλιση άδειας της εταιρείας, ζημία στις ομάδες (ισολογισμού) πόσο χειρότερα θα είναι το 2020: «Αντιλαμβάνεστε ότι με τις συνθήκες που επικρατούν οι ζημιές θα είναι μεγαλύτερες, το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, οι καταστάσεις των οικονομικών δεν είναι οι καλύτερες. Παίζουν ρόλο και τα έσοδα από τα εισιτήρια λόγω του μειωμένου κόσμου».

Υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας που δεν μπορεί να το καρπωθεί η ΑΕΛ, δεν μπορείτε να διαθέσετε διαρκείας: «Υπάρχει πρόθεση να υπάρξει κυκλοφορία των καρτών που ανά πάσα στιγμή θα ανατραπούν σε εισιτήρια διαρκείας. Ο κόσμος θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν θα κρατήσουμε τις περσινές τιμές. Θα κατεβούμε ακόμα περισσότερο. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση με τα στοιχεία ενημέρωσης του φίλαθλου μας».

Για το σχεδιασμό της νέα σεζόν: «Προχωράμε δυναμικά, δεν υπάρχει κάποια πίεση όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές. Ευχόμαστε να ξεκινήσουμε ομαλά, να πάει καλά η προετοιμασία».

Για το πότε αναμένουν τους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν: «Υπάρχει μια διαδικασία για το πως και ποτε θα επιστρέψουν, αν θα μπουν σε καραντίνα ή όχι. Τη Δευτέρα θα γίνει η πρώτη συνάντηση για εξετάσεις και στις 27 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία».

Αν θα υπάρχει κάποιο νέο όνομα στο μεταγραφικό κομμάτι: «Δεν μπορούμε να τα ξέρουμε σίγουρα. Θέλουμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες, όχι πολλές αλλά σημαντικές».

Για τον Φακούντο Περέιρα: «Είχε γίνει επαφή αλλά αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε κάποιες άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές και θα βγουν στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy