Αστυνομία πήγε να σταματήσει πάρτι, αλλά έφυγε τρέχοντας με 22 τραυματίες (videos)

22 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε επεισόδια που έγιναν σε πάρτι στο Λονδίνο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένα πάρτι μετατράπηκε σε πεδίο μάχης στην περιοχή Μπρίξτον του νοτίου Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της νύχτας ξέσπασαν σε ταραχές με πλήθος που έκανε πάρτι σε δρόμο και δεν είχε λάβει την έγκριση των αρχών.

Η αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε ότι εκλήθη να επέμβει και το συγκεντρωμένο πλήθος αντέδρασε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 22 αστυνομικοί

Εικόνες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η γνησιότητα των οποίων δεν έχει επαληθευτεί, δείχνει πλήθος κόσμου να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς και να επιτίθεται σε περιπολικό της αστυνομίας.

Το Reuters δεν έχει μέχρι στιγμής επαληθεύσει από ανεξάρτητες πηγές την αυθεντικότητά τους.

Η αστυνομία διευκρίνισε στην ανακοίνωσή της ότι 15 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, κανένας εκ των οποίων σοβαρά, αν και δύο χρειάστηκαν νοσοκομειακή περίθαλψη, και ένας μικρός αριθμός περιπολικών υπέστη ζημιές.

 

«Χθες το βράδυ λάβαμε πολλές κλήσεις από κατοίκους που εξέφρασαν ανησυχία, διαμαρτυρόμενοι για μια μεγάλη συγκέντρωση, θόρυβο, αντικοινωνική συμπεριφορά και βία και οι αστυνομικοί επενέβησαν ανταποκρινόμενοι στις ανησυχίες αυτές», δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας Κόλιν Γουίντγκροουβ.

«Τέτοιες συναθροίσεις είναι παράνομες, δημιουργούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και παραβιάζουν τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί για τον νέο κορονοϊό. Η βία που άσκησαν προς τους αστυνομικούς είναι εντελώς απαράδεκτη και δεν θα την ανεχθούμε υπό οποιαδήποτε μορφή», κατέληξε.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy