Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Πρωταθλημάτων Grassroots

Με ανακοίνωσή της η ΚΟΠ ενημερώνει για τα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots της ΚΟΠ άρχισε!

Για άλλη μια χρονιά θα διοργανωθούν επαρχιακά πρωταθλήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Αμμόχωστο και Πάφο για παιδιά από έξι μέχρι 13 χρονών. Η ΚΟΠ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα διεξαγωγής των παιδικών Πρωταθλημάτων, όπως τις ενοικιάσεις των αθλητικών χώρων που διεξάγονται οι αγώνες παγκύπρια, το κόστος διαιτησίας καθώς και το κόστος παρουσίας πρώτων βοηθών σε όλα τα γήπεδα.

Σύντομα, θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για την ημερομηνία έναρξης και την προκήρυξη των αναβαθμισμένων παιδικών πρωταθλημάτων της ΚΟΠ.

Το τελευταίο διάστημα, η ΚΟΠ πραγματοποίησε συναντήσεις με τους υπεύθυνους των Ακαδημιών και τους Τεχνικούς Διευθυντές Ακαδημίων σε όλη την Κύπρο, μέσα από τις οποίες προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα  προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα προβλήματα που παρατηρήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, πριν αρχίσει η σεζόν.

Στόχος, είναι τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τα αγαπημένο τους άθλημα κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, στόχος ο οποίος θα επιτευχθεί μέσα από τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy