Πελάτης σχολίασε μπλουζάκι σερβιτόρου με αντιρατσιστική στάμπα και το εστιατόριο αγόρασε για όλο το προσωπικό

Η επιχείρηση μετά το περιστατικό αγόρασε παρόμοια μπλουζάκια για όλο το προσωπικό.

Ένας θυμωμένος πελάτης εστιατορίου άφησε αρνητική κριτική για μια μπλούζα κατά του ρατσισμού που φορούσε ένας σερβιτόρος.

Ο υπάλληλος στο The Chowder House με την ονομασία Bryan, από την Αλάσκα, έγραψε στο Twitter: «Κάποιος παραπονέθηκε για μένα σήμερα στη σελίδα μας στο Facebook επειδή φορούσα μπλουζάκι με αντιρατσιστικό λογότυπο, τώρα δεν μπορώ να το φορέσω στη δουλειά».

Στην ανάρτησή του είχε δύο φωτογραφίες, μία από τις οποίες φορούσε το μπλουζάκι για το οποίο ο πελάτης είχε προσβληθεί το οποίο έγραφε «Γεια. Μην είσαι ρατσιστής. Ευχαριστώ».

Η άλλη εικόνα ήταν ένα στιγμιότυπο οθόνης της κριτικής που έμεινε στη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook, λέγοντας: «Πραγματικά απόλαυσα το φαγητό και την εξυπηρέτησή σας, αλλά αυτή είναι μια επιχείρηση και ως πελάτης θα προτιμούσα να μην υπήρχαν οι ιδεολογίες των υπαλλήλων σας στα μπλουζάκια». 

Η ανάρτηση συγκέντρωσε περισσότερες από 100.000 αλληλεπιδράσεις και ο Μπράιαν είπε ότι είχε παρεξηγήσει τα αφεντικά του που ήταν στην πραγματικότητα αναστατωμένα με τον πελάτη για την υποβολή της καταγγελίας.

Μάλιστα η επιχείρηση τον παρότρυνε να συνεχίσει να φοράει τέτοια μπλουζάκια στην δουλειά αν το ήθελε.

«Τα αφεντικά μου παρήγγειλαν μπλουζάκια, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι στο εστιατόριο να μπορούν να έχουν ένα σαν αυτό που φορούσα. Μείνετε συντονισμένοι για μια ομαδική φωτογραφία σε λίγες εβδομάδες».

Ωστόσο ήταν τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που παρακολούθησαν το προφίλ του άνδρα που είχε αφήσει τα αρνητικά σχόλια και τον κατέκριναν οπότε αργότερα διέγραψε την κριτική.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy