Σοκ στο 95′ για τους Αετούς, Μπενφίκα-Σάντα Κλάρα 3-4

«Αυτοκτονία» για την Μπενφίκα μέσα στο ΝταΛουζ, με τους «αετούς» να χάνουν στο 95′ από την Σάντα Κλάρα με 4-3 και να μένουν τρεις βαθμούς πίσω από την Πόρτο.

Απίστευτο παιχνίδι στο Ντα Λουζ με την Μπενφίκα να «αυτοκτονεί» κόντρα στην Σάντα Κλάρα και να βλέπει το πρωτάθλημα να απομακρύνεται. Οι Λουζιτανοί όχι απλά δεν νίκησαν τους αντιπάλους τους, αλλά ηττήθηκαν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με 4-3 και πλέον είναι 3 βαθμούς πίσω από την Πόρτο. Συγκεκριμένα έχουν 64 βαθμούς, ενώ οι νικητές ανέβηκαν στους 38 και την 8η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καρβάλιο στο 44′, αλλά στο 50′ ο Σίλβα έκανε το 1-1. Ο Σανούζι στο 57′ έφερε και πάλι μπροστά την Σάντα Κλάρα, όμως οι Μπενφίκα αντέδρασε και με τον Βινίσιους στο 63′ και 65′ πέρασε μπροστά. Εκεί όμως που όλα έδειχναν να έχουν αλλάξει για τους… αετούς ήρθαν οι Κρισάν στο 82′ και Ζε Εμάνουελ στο 95′ για να δώσουν την χαριστική βολή στην Μπενφίκα.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy