Νίκος Αλέφαντος: Το Σάββατο 27 Ιουνίου η κηδεία

Το Σάββατο (27/06) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Νίκου Αλέφαντου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ η σωρός του θα βρίσκεται εκεί από τις 11:00 π.μ. προκειμένου να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Ο Νίκος Αλέφαντος, εκτός από τους Πειραιώτες, από τον πάγκο των οποίων πέρασε τρεις φορές, προπόνησε μεταξύ άλλων και τους Εθνικό, ΑΕΚ, Προοδευτική, Παναχαϊκή, Καλαμάτα, ΟΦΗ, Πανιώνιο, Εθνική Ελπίδων, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, ΑΠΟΕΛ. Άλλωστε είναι ο προπονητής που κατέχει το ρεκόρ κοουτσαρίσματος σε ομάδες της Α’ Εθνικής, έχοντας συνολικά προπονήσει 18!

Ολες οι ομάδες της Ελλάδος, έστειλαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, μία προς μία με ανακοινώσεις τους. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 27 Ιουνίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 13:00.

Η σωρός του θα βρίσκεται εκεί από τις 11:00 π.μ. προκειμένου να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και να μπορέσουν συγγενείς, φίλοι και φίλαθλοι να πούνε το τελευταίο αντίο στον Νίκο Αλέφαντο.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy