Η ΑΕΚ πλήρωσε την Λας Πάλμας και κρατάει Αραούχο ως τον Ιούλιο

Τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος θα συνεχίσει να φοράει ο Σέρχιο Αραούχο ως το τέλος της σεζόν καθώς η ΑΕΚ κατέβαλλε το ποσό των 200.000 ευρώ στη Λας Πάλμας και επέκτεινε το δανεισμό του ως τον Ιούλιο.

Όπως είχατε ενημερωθεί από το gazzetta.gr, η ΑΕΚ ήταν σε ανοικτή γραμμή με την Λας Πάλμας, προκειμένου να επεκταθεί ο δανεισμός του Σέρχιο Αραούχο, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας των Καναρίων Νήσων, ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ είχε τονίσει μέσω του gazzetta.gr πως η Ενωση τον ενημέρωσε πως είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό των 200.000 ευρώ, δηλαδή το «πέναλτι» που είχε συμφωνηθεί κατά τον δανεισμό του Αραούχο τον Ιανουάριο, προκειμένου να τον κρατήσει τουλάχιστον ως τη λήξη των φετινών αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Ετσι και έγινε. Ο Αργεντινός επιθετικός θα συνεχίσει με τα «κιτρινόμαυρα» μέχρι τα τέλη Ιουλίου, καθώς η ΑΕΚ έβαλε τα χρήματα στον λογαριασμό της Λας Πάλμας, τα οποία απαιτούνταν για την μίνι-ανανέωση του στην ομάδα.

Όσον αφορά το μέλλον του «Τσίνο» στην ΑΕΚ, η Λας Πάλμας και ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, από την πλευρά τους, επιμένουν για την πώληση του ποδοσφαιριστή στα επίπεδα της οψιόν αγοράς που είχε συμφωνηθεί τον Ιανουάριο (2,7 εκατ. ευρώ), ενώ η ΑΕΚ θα επιθυμούσε την ανανέωση του δανεισμού του παίκτη για μια ακόμη σεζόν με νέα οψιόν αγοράς του χρόνου το καλοκαίρι.

Οπως φαίνεται η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να είναι μια ιστορία που θα έχει ξανά πολλά… κεφάλαια και αρκετή υπομονή, με τη Λας Πάλμας, που πιέζεται πάντως οικονομικά, να παίζει το γνωστό παιχνίδι τακτικής…

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy