Έκλεισε Αρτούρ με 80 εκατ. ευρώ η Γιουβέντους

Παίκτης της Γιουβέντους πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος χαφ της Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις και για τον Μίραλεμ Πιάνιτς.
Η Γιουβέντους τα βρήκε σε όλα με την Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει το «Sky Sports» και θα πληρώσει στους «μπλαουγκράνα» το ποσό των 80 εκατ. ευρώ, κάνοντας δικό της τον Βραζιλιάνο χαφ.
Ο Αρτούρ πείστηκε τελικά, μετά και από τις πιέσεις των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, να αποδεχτεί την πρόταση της Γιουβέντους και πλέον οι δύο ομάδες ετοιμάζονται να καθήσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος του διαμήνυσε πως θέλει να χτίσει τον άξονα της Γιουβέντους γύρω από αυτόν, αλλά και πως επιθυμεί να πάρει για παρτενέρ του τον Ζορζίνιο από την Τσέλσι.
Για την ακρίβεια, θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις τους για τον Μίραλεμ Πιάνιτς, με τους Καταλανούς να θέλουν τον Βόσνιο χαφ αλλά να θεωρούν υπέρογκα τα 70 εκατ. ευρώ που ζητάει η Γιουβέντους. Και αυτό, καθώς πιστεύουν πως ο 30χρονος μέσος δεν μπορεί να κοστίζει μόλις 10 εκατ. ευρώ λιγότερα από τον Αρτούρ, που θεωρείται ένας ανερχόμενος και ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy