Γράφουν για ΑΕΚ και Πάουλσεν στη Σουηδία

Σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ έχει προσεγγίσει την πλευρά του 29χρονου Δανού στόπερ της Ίνγκολσταντ, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

Όπως υποστηρίζει η σουηδική ιστοσελίδα fotbolldirekt, η ΑΕΚ προσέγγισε τον ατζέντη του Μπγιόρν Πάουλσεν, ο οποίος αγωνίζεται στην Ίνγκολσταντ στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας.

Οι Σουηδοί τονίζουν ότι η Ένωση πρόκειται να καταθέσει πρόταση για τον υψηλόσωμο 29χρονο Δανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είχε απασχολήσει την ΑΕΚ πριν δύο καλοκαίρια, όταν αγωνιζόταν στη Χάμαρμπι.

Μάλιστα το σουηδικό Μέσο αναφέρεται και στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς και στο γεγονός ότι ο Σουηδός εξτρέμ μπορεί να αποτελέσει ξανά συμπαίκτης με τον Πάουλσεν, αυτή τη φορά στην ΑΕΚ.

Πάντως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η περίπτωση του Πάουλσεν δεν φαίνεται να απασχολεί την ΑΕΚ, ούτε έχει γίνει κάποια κρούση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όπως ισχυρίζεται το σουηδικό δημοσίευμα.

Ο Πάουλσεν τη φετινή σεζόν μετράει 29 συμμετοχές με την Ίνγκολσταντ, στην οποία είχε μετακινηθεί από τη Χάμαρμπι τον Ιανουάριο του 2019 έναντι 500.000 ευρώ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy