Μένει στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός

Δεν υπήρξε… έκπληξη στο στο Δ.Σ. της EuroLeague, και παρά το αίτημα του Παναθηναϊκού να αποχωρήσει από τη διοργάνωση κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να συνεχίσουν κανονικά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει κανονικά στην EuroLeague και αυτό διότι ο μοναδικός τρόπος για να αποχωρήσει από τη διοργάνωση είναι η αποπληρωμή της προβλεπόμενης ρήτρας.  Μπορεί οι «πράσινοι» να είχαν ζητήσει επίσημα την αποχώρησή τους από την EuroLeague με σχετική επιστολή στις 11 Ιουνίου ωστόσο το εμπόδιο της ρήτρας αποδείχθηκε απροσπέλαστο για τους «πράσινους».

 

Στο Δ.Σ. ο Παναθηναϊκός έθεσε εκ νέου το θέμα της αποχώρησης, ωστόσο δεν άλλαξε τίποτα μετά και την απάντηση των 10 υπολοίπων ομάδων. Όπερ και σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα βρεθεί κανονικά στην EuroLeague και της σεζόν 2020-21.

 

 

Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της τηλεδιάσκεψης, ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, έκανε… παρατήρηση στον Παναθηναϊκό εξηγώντας ότι με το πωλητήριο των 25 εκατομμυρίων ευρώ αυτομάτως η ομάδα υποτιμάει το προϊόν, το οποίο -όπως είπε- αξίζει πολύ περισσότερα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy